Medic timișorean: „Trăim vremuri în care degetele noastre ating mai des telefonul, decât oameni dragi”

Medic timișorean: „Trăim vremuri în care degetele noastre ating mai des telefonul, decât oameni dragi”

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Amin Zahra, unul dintre cei mai urmăriți medici din Timișoara pe rețelele de socializare, a transmis un mesaj tăios înainte de sărbătorile pascale. Astfel, medicul angajat în cadrul Spitalului Județean Timișoara spune că în ultima perioadă s-a confruntat cu două situații care l-au pus pe gânduri cu privire la modul în care am ajuns să vedem lumea.

Lumea asta este ciudata!! Am avut în urmă cu câteva zile un domn de 79 de ani pe masa de operație. Înainte de a începe anestezia mi-a spus: “Acum o lună de zile mi-am pierdut soția, după 54 de ani de căsnicie. Încă o strig prin casă, o aștept la masă, o văd lângă mine în pat. Fără ea, mă simt pierdut”. Tot acum câteva zile, am avut și un tânăr de 21 ani care s-a aruncat de la 15 metri. A rămas cu fractură de coloană, cu măduva secționată și care, din păcate, va rămâne paralizat pe viață. Când l-am întrebat de ce a făcut asta, răspunsul lui a fost: “M-am săturat să văd cum mama își bate joc de mine și să o văd beată“. Un lucru este cert, că iubirea te ridică și te ține în viață, iar lipsa ei te distruge. Ne-am pierdut… Ne-a murit sufletul și acum așteptăm să ne putrezească creierul. Suntem niște roboți fără inimă, fără sentimente. Ne place să spunem că suntem de fier, că nimeni și nimic nu ne poate face rău și, din păcate, ușor, ușor… Acolo ajungem. Ne vindem la fier vechi cu zâmbetul pe buze”, spune Amin Zahra.

În final, medicul timișorean i-a încurajat pe internauți să aibă grijă de sănătatea lor și de persoanele dragi din viața lor.

Să petreceți timp cât mai mult cu familia, pentru că timpul este scurt și trăim vremuri în care degetele noastre ating mai des telefonul, decât oameni dragi. Apreciază tot ce ai! Iubiți-vă mult! Aveți grijă de sănătatea voastră, pentru că dacă ești sănătos, poți face orice! Acesta poate fi cel mai frumos cadou pe care l-am putea primi! Sărbători cu sănătate și liniște sufletească vă doresc tuturor”, a adăugat Amin Zahra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *