Meciul de fotbal România – Danemarca are loc la Timişoara. Ce măsuri ia Jandarmeria

Meciul de fotbal România – Danemarca are loc la Timişoara. Ce măsuri ia Jandarmeria

- in Locale, Sport, Stiri
0

În perioada 06 – 09 aprilie 2015, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara vor asigura buna desfăşurare a meciurilor de fotbal internaţionale dintre echipele Under 18 ale României şi Danemarcei.

Plutonier major Nicolae Bocancă, subofiţer Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul, a explicat că jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi „Glad Voievod” din Timişoara vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pentru buna desfăşurare a turneului amical de fotbal internaţional dintre selecţionatele under 18 ale României şi Danemarcei. Evenimentul va avea loc pe stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara, în perioada 07 – 09 aprilie a.c.

Organizatorul acestui turneu – Federaţia Română de Fotbal a anunţat că accesul spectatorilor în incinta stadionului este liber la cele două partide care se vor desfăşura joi, 7 aprilie şi sâmbătă, 9 aprilie, ambele începând cu ora 17.00. Porţile stadionului se vor deschide începând cu ora 16.00.

Jandarmeria aminteşte celor care vor participa la competiţiile sportive că trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a partidei, în apropierea şi în incinta arenelor sportive. Spectatorii nu au voie să introducă în arene băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel ori la violenţă.

Pentru buna desfăşurare a competiţiilor sportive, jandarmii adresează rugămintea către spectatori să manifeste spirit de fair-play şi să respecte prevederile legale în vigoare, reamintind faptul că nu va fi tolerată nici o manifestare care încalcă ordinea publică şi siguranţa cetăţeanului.

G. M.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *