Meciul de fotbal Poli Timişoara – Politehnica Iași, de duminică, păzit cu jandarmii

Meciul de fotbal Poli Timişoara – Politehnica Iași, de duminică, păzit cu jandarmii

- in Locale, Sport, Stiri
0

Jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara asigură măsuri de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele A.C.S. Poli Timişoara şi C.S.M. Politehnica Iași, ce are loc duminică, 18 februarie pe stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara.

Având în vedere că meciul începe la ora 18.00, accesul spectatorilor în stadion are loc începând cu orele 16.00, pe bază de bilete, abonamente sau invitaţii. Pentru galeria oaspete, accesul se desfăşoară prin tunelul de acces al autovehiculelor. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se asigură de către societatea de pază contractată de organizator.

Începând cu ora 16.00 până la terminarea competiţiei, se interzice vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice în zona apropiată a arenei sportive.

Recomandări pentru suportori:

Jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, fără drept. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *