Meci mare de fotbal duminică

Meci mare de fotbal duminică

- in Locale, Sport, Stiri
0

Meci mare de fotbal, la doi pași de Timișoara! Duminică, 4 aprilie, efective de jandarmi din Gruparea Mobilă Timişoara asigură măsuri de ordine și siguranță pe timpul desfășurării meciului de fotbal ce are loc, începând cu ora 17.30, pe stadionul Francisc Neuman din municipiul Arad.

Pentru îndeplinirea misiunii, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara cooperează cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, Inspectoratul de Poliție al Județului Arad și Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Arad.

Jandarmii Grupării Mobile Timişoara sunt angrenați în misiuni de ordine publică în acest sfârșit de săptămână, în întreaga zonă de responsabilitate a unității.

Pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara cooperează cu inspectoratele de jandarmi județene și cu structurile de poliție pentru verificarea respectării măsurilor stabilite pe timpul stării de alertă.

Pe linia menținerii ordinii și siguranței publice, sunt constituite echipaje de jandarmerie sau mixte, în mediul urban și rural.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *