Meci acasă, în ultima etapă din turul Alpe Adria Cup

Meci acasă, în ultima etapă din turul Alpe Adria Cup

- in Locale, Sport, Stiri
0

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara pregătește partida cu echipa slovenă KK Ilirija, din etapa a V-a a competiției Alpe Adria Cup. Meciul va avea loc marți, 21 noiembrie, ora 19.00, la sala Constantin Jude.

Echipa SCM este liderul Grupei B, cu maximum de puncte, 8, în vreme ce slovenii se găsesc pe locul al cincilea, cu 5 puncte (o victorie și trei înfrângeri).

„Trebuie să ne focusăm și în niciun caz să subestimăm formația din Ljubljana, chiar dacă este în zona inferioară a clasamentului. Slovenii joacă bine în campionatul intern, marchează multe puncte, așa că vom avea de muncit în ambele faze ale jocului și în special în apărare”, spune Dragan Petricevic, antrenor principal

Ilirija se află pe locul al treilea în prima ligă a Sloveniei (Liga Nova KBM). Sâmbătă, Ilirija a pierdut acasă cu LTH Castings (85-96), echipă căreia i-a cedat astfel locul secund în ierarhie.

În Liga Națională a României, formația noastră trebuia să înfrunte CSM Tg. Jiu, în deplasare, dar meciul a fost amânat pentru 9 ianuarie, pentru că gorjenii nu au avut sala la dispoziție.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *