Măsuri luate de Aquatim pentru prevenirea răspândirii coronavirusului

Măsuri luate de Aquatim pentru prevenirea răspândirii coronavirusului

- in Locale, Social, Stiri
0

Aquatim a luat măsuri pentru limitarea contactului direct între clienții și angajații din departamentele cele mai expuse din acest punct de vedere, în condițiile alertei naționale privitoare la protecția necesară și imediată împotriva răspândirii coronavirusului COVID-19.

În plus, la toate birourile Aquatim de Relații cu Publicul timișorenii vor găsi o informare importantă a Colegiului Medicilor din România pe tema noii gripe (coronavirusul COVID19), prin grija doctorului de medicina muncii, Cristina Nica.

Măsurile vizează protejarea populației, imperativ major pentru compania Aquatim. Astfel, stimați clienți, vă sfătuim să apelați, atât cât este posibil, la variantele electronice, inițiate în sprijinul dumneavoastră, pentru probleme care vizează domeniile Contracte, Relații Clienți sau Serviciul Tehnic, fie că vorbim despre reclamații, facturi sau documentații tehnice.  Aici, puteți transmite documente, înscrisuri sau acte specifice scanate”, îndeamnă prof. univ. dr. Ilie Vlaicu, directorul Aquatim.

Posibilitățile existente, în scopul utilizării variantelor electronice sau telefonice (plata on-line a facturii https://portal.aquatim.ro/CUSTOMER_PORTAL/welcome.jsp), vă stau, ca și până acum, la dispoziție.
Site Aquatim: www.aquatim.ro, facebook: https://www.facebook.com/aquatim.sa/
Dispecerat central NON STOP (nr. scurt: 0356-914, tel: 0256-201.362, 0756-119.528)
Serviciul Relaţii Clienţi (tel: 0256 203 650 şi 0754 099 502)
Serviciul Tehnic Aquatim (tel: 0256 203 652, 0754 099 501)
Biroul Contracte (tel: 0754 099 503, 0256 203 650)

În plus, de marți 10 martie, Aquatim vă pune la dispoziție următoarele adrese de e-mail: contracte@aquatim.ro, relatii.clienti@aquatim.ro respectiv serviciul.tehnic@aquatim.ro.

Cât privește prezența clienților în Casieriile Aquatim, Biroul Relații, Biroul Avize (Tehnic), insistăm să aveți în vedere evitarea aglomerației, atunci când este posibil. Angajatele noastre vă vor prelua, ca și până acum, cu promptitudine, cu specificarea/rugămintea importantă că purtarea măștii este necesară, și de o parte și de alta, dacă există simptome de răceală și gripă. Aquatim igienizează în permanență suprafețele spațiilor în care se desfășoară activități de Relații cu Publicul. În egală măsură, compania noastră a luat toate măsurile pentru limitarea răspândirii virusului. Vă mulțumim pentru înțelegere, vă dorim multă sănătate! ”, este mesajul prof. Ilie Vlaicu.
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *