Măsuri împotriva coronavirusului: containere pentru izolare vor fi cumpărate de CJ Timiș

Măsuri împotriva coronavirusului: containere pentru izolare vor fi cumpărate de CJ Timiș

- in Administratie, Locale, Sanatate, Stiri
0

Consiliul Județean Timiș ia decizii urgente în contextul crizei provocate de coronavirus. Astfel, astăzi, în plenul CJ Timiș, a fost aprobat un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea utilizării unei sume din fondul de rezervă al bugetului județului pe anul 2020 pentru ”luarea unor măsuri privind activitatea de control și prevenire a infecției cu noul Coronavirus Covid 19”.

Concret, șeful CJ Timiș, Călin Dobra, a explicat că instituția urmează să cumpere cinci module duble pentru izolare și unsprezece termoscanere.

Granițele din vest sunt, în această perioadă, sub amenințarea virusului COVID-19. După discuțiile avute în cadrul Comitetului pentru Situații de Urgență, Consiliul Județean Timiș a hotărât cumpărarea a cinci containere duble, cu chicinetă și baie, care vor fi amplasate în șase puncte de frontieră și Aeroportul Timișoara, și în care vor fi izolate persoanele care vin în România și prezintă suspiciune de infectare cu Coronavirus. În plus, am hotărât să achiziționăm și unsprezece termoscanere, ce vor fi distribuite de urgență în punctele de trecere a frontierei”, a detaliat președintele CJT, Călin Dobra.

Valoarea totală a investiției se ridică la 350.000 lei.

Vă reamintim că și Primăria Timișoara va cumpăra zece astfel de containere, care vor ajunge în oraș în perioada următoare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *