Mașinăria de intoxicare a USR a găsit vinovatul pentru semafoarele comandate de Fritz

Mașinăria de intoxicare a USR a găsit vinovatul pentru semafoarele comandate de Fritz

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Încă un punct bifat pe dos de administrația Fritz. În campania electorală de anul trecut Dominic Fritz “urla” că în Timișoara sunt prea multe semafoare. La aproape un an de mandat, ausländerul userist tocmai a comandat semafoare pentru a le “planta” în noi intersecții. Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu spune că a fost lansat zvonul că semafoarele ar fi fost cumpărate cu Nicolae Robu primar de la o firmă a familiei… Robu.

Primăria Timișoara vrea să monteze o mulțime de noi semafoare în oraș! Asta după ce dl Fritz, în campanie, a umplut orașul cu pancarte
“PREA MULTE SEMAFOARE!”

📍Vă dați seama, stimați timișoreni, ce fel de oameni au reușit să vă păcălească să-i votați?!

📍Ne amintim cu toții că una
dintre cele mai vocale si repetate critici ale d-lui Fritz la adresa mea a fost că am pus în oraș “prea multe semafoare”. Au existat și pancarte cu acest text, ținute la piept prin intersecții de dimineața până seara de niște bieți copii, plătiți cu 100 de lei pe zi să facă asta. Plătiți din… banii șomerului, la acea vreme, Fritz, presupunem, nu?!

📍Ei bine, într-un an, aproape, de administrare a orașului, dl Fritz nu numai că nu a desființat niciun semafor, dar acum a comandat SDM-ului să mai cumpere 500 de bucăți, mare parte din ele dedicate semaforizării unor noi intersecții și treceri de pietoni.

📍Să ne înțelegem: eu nu spun că e rău că se pun noi semafoare! Dimpotrivă! Pe mine m-au convins specialiștii de beneficitatea lor! Problema este: cum poți să mai dai ochi cu oamenii, când tu te arăți atât de lipsit se caracter?! Ce fel de om poți fi, cât de lipsit de scrupule, ce educație ai, să te poți comporta astfel?! Mi-ar crăpa obrazul de rușine!

📍Dar, se pare că trăim vremuri în care sinceritatea este sancționată, iar minciuna aplaudată! Triste vremuri!

🔴 P.S. Până într-acolo s-a mers cu mizeria încât s-a lansat zvonul că semafoarele au fost cumpărate, cu mine ca Primar, de la o firmă de casă -ba a fiului meu, ba a soției mele!-, în condițiile în care fiul meu este cadru didactic universitar, doctor inginer în Calculatoare și Tehnologia Informației, fără nicio activitate privată, iar soția este fostă profesoară de limba franceză, pensionată de câțiva ani, de asemenea fără nicio activitate privată! Aceeași mașinărie de intoxicare și manipulare usr-istă, deci neomarxistă, a intoxicat taximetriștii că uber e condusă de fiică mea și ea, ca și fiul, cadru didactic universitar, doctor inginer în Calculatoare și Tehnologia Informației, fără nicio activitate privată! Judecați, stimați timișoreni, de ce am avut eu parte și asta încă e nimica toată pe lângă altele, mult mai grave!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *