Mașină de poliție răsturnată la Timișoara. Ce s-a întâmplat

Mașină de poliție răsturnată la Timișoara. Ce s-a întâmplat

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Accident spectaculos în această după amiază în Timișoara! O mașină de poliție aflată în misiune a ajuns cu roțile în sus după ce a fost acroșată de o altă care nu i-a acordat prioritate.

Totul s-a întâmplat joi, 8 iunie, la intersecția străzilor Circumvalațiunii cu Ghoerghe Lazăr. Mașina de poliție trebuia să ajungă la un eveniment, a intrat în intersecție, a fost lovită de altă mașină și s-a răsturnat. Singura persoană care a avut nevoie de îngrijiri medicale este chiar șoferița care nu a acordat prioritate.

Din primele verificări se pare că o femeie de 49 de ani a condus un autoturism pe strada Gheroghe Lazăr, iar la intersecția cu strada Circumavalațiunii nu ar fi acordat prioritate de trecere autospecialei de poliție, care  ar fi pătruns în intersecție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Echipajul de poliție se deplasa la un eveniment sesizat prin 112, eveniment care ulterior a fost redirecționat către un alt echipaj. În urma accidentului femeia de 49 de ani a fost rănită și transportată la spital, iar în cauză urmează să se ia măsurile legale”, a declarat Ancuța Morariu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Sursa foto: Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *