Mașina care a plonjat în Dunăre, scoasă la suprafață, însă nu a fost găsită nicio persoană înăuntru Foto

Mașina care a plonjat în Dunăre, scoasă la suprafață, însă nu a fost găsită nicio persoană înăuntru Foto

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Mobilizare și astăzi pentru găsirea mașinii care, ieri, a plonjat în Dunăre, pe raza localității Coronini, din județul Caraș-Severin.

Șapte pompieri militari cu două bărci, două echipaje formate din șase scafandrii, plus un echipaj cu o ambarcațiune de la Poliția de Frontieră au căutat autoturismul aproape întreaga zi. În jurul orei 15.00, mașina a fost găsită în apele fluviului și ridicată la suprafață cu o macara. Însă înăuntru nu se afla niciuna din cele patru persoane.

Scafandrii s-au retras de la locul evenimentului, pe parcursul zilei efectuând mai multe scufundări extrem de solicitante din cauza apei foarte reci şi curenţilor puternici. În continuare, căutările vor fi efectuate de echipaje de la Secţia de Pompieri Moldova-Nouă, de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara şi de la Poliţia Navală“, transmite ISU Caraș-Severin.

Reamintim că ieri, în jurul orei 11.40, printr-un apel la 112 era anunțat faptul că o mașină a plonjat în Dunăre. Potrivit polițiștilor, în mașină se aflau cinci persoane și doar șoferul a reușit să ajungă la mal. Celelalte patru persoane, o familie cu doi copii, printre care o fetiță de trei ani, nu au mai ieșit din apă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *