Masca e pentru fraieri. Aproape 350 de timișeni arși la buzunare

Masca e pentru fraieri. Aproape 350 de timișeni arși la buzunare

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Nu vor să poarte masca de protecție, așa că se aleg cu amenzi. Polițiștii timișeni au verificat, duminică, 113 societăți comerciale, 89 de mijloace de transport persoane, dintre care 55 de mijloace de transport în comun și au legitimat peste 2500 de persoane.

348 de timișeni s-au ales cu amenzi pentru nu aveau chef să poarte masca de protecție. 34 au fost sancționați pentru că nu au respectat interdicția privind libera deplasare.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 419 sancţiuni contravenţionale în valoare totală 134.250 de lei. Dintre acestea, 348 de sancțiuni contravenționale în valoare de 72.750 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare, precum și 34 de sancțiuni în valoare de 11.500 de lei pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea/libera circulație. Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației“, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *