Masca de protecție tot opțională a rămas în Timiș

Masca de protecție tot opțională a rămas în Timiș

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Nu vor să poarte masca de protecție, dar sunt obligați să plătească amenzi. În acest weekend, 438 de polițiști au verificat 434 de societăți comerciale, 281 de mijloace de transport persoane, dintre care 86 de mijloace de transport în comun și au legitimat peste 4000 de persoane.

Astfel că, aproape 600 de timișeni au încasat amendă pentru că nu purtau masca de protecție și 100 pentru că nu au respectat interdicțiile privind libera circulație. Nu au scăpat de amenzi nici operatorii economici care nu au respectat programul de activitate.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 728 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 311.050 de lei. Dintre acestea, 584 de sancțiuni contravenționale în valoare de 169.550 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 100 de sancțiuni în valoare de 42.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație și 13 sancțiuni în valoare de 67.000 de lei au fost aplicate operatorilor economici care nu respecta programul de activitate cat si pentru nerespectarea masurilor ce privesc diminuare impactului riscurilor. Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației“, transmite IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *