Marius Raica va conduce Universitatea de Medicină din Timișoara și în următorii patru ani

Marius Raica va conduce Universitatea de Medicină din Timișoara și în următorii patru ani

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0
marius raica

Marius Raica se va afla în fruntea Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara și în următorii patru ani. Alegerile pentru funcția de rector al universității timișorene s-au încheiat în această seară, în jurul orei 20.00, când urnele au fost închise.

696 de cadre didactice și studenți au fost așteptați, astăzi, să voteze noul rector al UMF Timișoara, însă s-au prezentat 604, iar 25 de voturi au fost anulate. Astfel, din numărul total de voturi valabil exprimate, 579, Marius Raica a obținut 474, iar contracandidatul său, prorectorul Simona Drăgan – 105.

“Chiar dacă trăim într-un sistem social adesea confuz, cred că avem potențialul uman – cel mai important, și material pentru a pune bazele unei universități competitive pe plan național și internațional în anul 2020. Coerența planului strategic ancorat în realitățile momentului, relațiile interumane și valoarea intrinsecă
sunt premizele care susțin acest deziderat. Apartenența la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara ne onorează pe toți și cred că ne stimulează să fim mai buni în plan uman, moral și profesional. Împreună, putem genera acel sentiment de mândrie în rândul absolvenților noștri, pentru că au studiat aici. Noi, toți cei care formăm comunitatea academică, suntem de fapt „Universitatea”. Așa cum o facem astăzi, așa o vom avea, și așa o vom preda generațiilor următoare”, scria Marius Raica în planul managerial propus.

Foto: televiziunea-medicala.ro