Marius Craina este primul director de spital din Timis care zboara din functie

Marius Craina este primul director de spital din Timis care zboara din functie

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

S-a schimbat guvernarea, se schimbă și directorii. Pe modelul pleacă ai voștrii, vin ai noștrii se întămplă la Spitalul Județean Timișoara. Adică managerul Marius Craina (PSD) va fi schimbat cu Raul Pătrașcu (PNL). Însă dacă o luăm pe criterii de competență și experiență …… aici nu putem vorbi decât de Marius Craina. De tânărul liberal nu putem spune decât că este fostul consilier al lui Dacian Cioloș, plecat din PLUS pentru a veni la PNL și a urmat o grămadă de școli. În ceea ce privește manageriatul… nu avem prea multe informații.

Raul este absolvent al Universității Yale cu diplomă de licență în chimie și al Universității de Vest din Timișoara, cu diplomă de master în fizică. În timpul facultății, a fost preocupat de cercetarea medicală privind cancerul, colaborând cu specialiști importanți din centre de cercetare și spitale precum Johns Hopkins și Yale-New Haven Hospital. După absolvire, a fost consultant pentru fondul de investiții al firmei de consultanță McKinsey & Company. De asemenea, a oferit servicii de consultanță ONG-urilor și entităților corporative, cum ar fi The Journal of Young Investigators, Laboratorium sau Asociația Salvați Copiii. De asemenea, Raul a fost consilier de stat în domeniul politicilor de sănătate la Cancelaria Primului Ministru Dacian Cioloș. În prezent, Raul face parte din echipa de cercetare a noului Centrul de Medicină Genomică de la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara“, scrie în CV-ul lui Raul Pătrașcu de pe Platforma România 100.

Eu nu am auzit așa ceva. eu apreciez activitatea managerului Craina la Spitalul Județean și cred că nu își au loc astfel de discuții la nivelul Consiliului Județean. Nu depinde de Consiliul Județean, depinde de Ministerul Sănătății“, a spus președintele CJT, Călin Dobra.

Marius Craina este propunerea PSD Timiș pentru fotoliul de primar al orașului de pe Bega.