Marius Craina este candidatul Pro Romania la Primaria Timisoara

Marius Craina este candidatul Pro Romania la Primaria Timisoara

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Victor Ponta, președintele Pro România a anunțat sâmbătă, 15 februarie, candidatul la Primăria Timișoara. Marius Craina, fostul manager al Spitalului Județean Timișoara este candidatul Pro România pentru fotoliul de primar al orașului de pe Bega.

Marius Craina a purtat discuții și cu cei de la ALDE, dar se pare că președintele Călin Popescu Tăriceanu nu l-a putut convinge să candideze pentru funcția de primar al Timișoarei din partea lor. Dar a reușit Victor Ponta. Craina a fost și propunerea PSD pentru Primăria Timișoara, însă lucrurile nu au mai rămas la fel atunci când acesta a fost schimbat din funcția de manager al Spitalului Județean.

Sunt convins că alternativa Pro România este soluția câștigătoare pentru Municipiul Timișoara. (…). Este o onoare pentru mine, dar este și o responsabilitate uriașă. Uriașă pentru cetățenii municipiului Timișoara, pentru tot ceea ce reprezintă omul în municipiul Timișoara, pentru că nu vreau sub nicio formă să nu fac tot posibil ca să redau municipiul celor care locuiesc în el și care sunt forța vie a acestui municipiu. Vrem o Timișoară curată, frumoasă, elegantă, prosperă, vrem ca împreună cu toți cetățenii să punem Timișoara pe picioare. Sunt niște idealuri pe care astăzi le am și pe care le voi pune în aplicare”, a spus Marius Craiana.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *