Marius Craina, candidatul Pro România la Primăria Timișoara peste șomerul întreținut de “iubi” – Dominic Fritz!

Marius Craina, candidatul Pro România la Primăria Timișoara peste șomerul întreținut de “iubi” – Dominic Fritz!

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Faptul că unul dintre candidații la funcția de primar al Timișoarei nu muncește, de cel puțin vreo jumătate de an, nu rămâne un subiect nediscutat de politicienii din Timiș. Este vorba despre candidatul USR-Plus, Dominic Samuel Fritz, care de când s-a mutat în Timișoara nu muncește, dar nici că și-ar dori să facă acest lucru. Omul nu se axează decât pe candidatura la primărie și nimic mai mult.

Deputatul Pro România Timiș, Adrian Pau nu prea crede că timișorenii vor alege un primar… șomer.

„Văd în ultima perioadă cum candidatul la Primăria Timișoara, Marius Craina, care este un om de echipă, un om care iubește oamenii, un om care vrea să se implice pentru oameni, este asaltat cu tot felul de întrebări: cum ai fost refuzat de PSD, de ce ai fost refuzat, cum ai acceptat Pro România. Marius Craina nu a fost refuzat de PSD, având în vedere că până în ultimul moment PSD-ul a început să și-l dorească, după ce în primă fază și l-a dorit pe Adi Orza, când a constat că noi cei de la Pro România îl dorim pe Marius Craina și-au dat seama că au și ei pe cine să-și dorească. (…). Avem astăzi un primar în funcție și un candidat, pe Marius Craina, ceilalți ar trebui să mai muncească, să-și desăvârșească activitatea profesională și CV-ul. Citeam astăzi cum un coleg de-al meu, consilier local, spunea că mulți dintre cei care candidează dacă nu vor câștiga Primăria, vor merge la catedră, Marius la catedră și la clinică, are o profesie, lucrează de 30 de ani ca și medic. Dar cred că alți candidați vor merge direct la AJOFM pentru a-și lua ajutorul de șomaj. Cred că timișorenilor le va fi greu să aleagă astăzi un șomer în funcția de primar”, a spus deputatul Adrian Pau.

Valentin Korman care s-a alăturat oficial Pro România Timiș, spune că Dominic Fritz de fapt nici șomer nu este măcar, ci stă pe banii prietenei.

Avem un candidat în persoana lui Marius Craina, avem un primar Nicolae Robu, iar de celălalt despre care discutam ca fiind șomer, eu am înțeles că nu este nici șomer. El locuiește cu prietena și aceasta are grijă de el. A fi șomer nu este urât, se poate întâmpla, te duci la AJOFM, faci formele și ai un venit lunar. Iar dacă trăiește de pe banii prietenei, probabil că a avut un salar bun, dacă a nu a putut să pună ceva deoparte să trăiască singur. E ca în bancul acela când părinții se întâlnesc cu cineva, și au și fată și băiat. Ce mai face fata? Fata face bine, s-a căsătorit, a dat de un băiat bun, el face piața, el aduce bani acasă, e prințesă. Și băiatul ce face? Băiatul face rău, el face piața, el aduce banii, ea doar stă. Cam așa e, depinde din ce parte o iei. Probabil părinții dumnealui sunt fericiți că a nimerit bine”, a spus Korman.