Marian Vasile scos din schema pentru sefia CJ Timis de USR!

Marian Vasile scos din schema pentru sefia CJ Timis de USR!

- in Locale, Politica, Stiri
0

Marian Constantin Vasile a lăsat PNL pentru Plus, dupa ce a realizat ca nu este pe nicio lista a liberalilor pentru functia de presedinte al CJ Timis. La câteva zile de când și-a anunțat demisia din PNL Timiș, fostul consilier județean, dar și fost vicepreședinte al CJT, a anunțat că s-a înscris în partidul Plus.

Marian Constantin Vasile probabil ar fi vrut să candideze la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș din partea Alianței USR-Plus, însă „visul” i s-a spulberat destul de repede. La câteva ore de când Vasile anunța pe pagina sa de Facebook că s-a înscis în Plus, Cristian Moș, liderul USR Timiș anunța că „din partea USR și din partea alianței USR-Plus nu vom avea candidați care au fost vicepreședinți, primari, viceprimari, consilieri județeni, consilieri locali nu vor fi candidați din partea alianței. Vom avea doar oameni noi”.

Cristian Moș a mai spus că Marian Constantin Vasile nu va putea candida pentru nici o funcție din partea alianței USR-Plus.

Pot să vă spun sigur, în calitatea mea de membru în comisia națională a alianței, ca membru în Biroul Național USR, ca membru în comisia de negociere a alianței, că domnul Marian Vasile nu va fi candidatul din partea Alianței USR-PLUS la nicio funcție publică. Este prevăzut în protocolul USR, este prevăzut în protocolul alianței, el nu va putea candida. Domnul Marian Vasile putea să demonstreze și nu vă ascund faptul că a încercat inclusiv să vină la USR în perioada parlamentarelor, a încercat să vină cu jumătate din filialele PNL, să obțină un loc pe listele parlamentare. Vă spun sigur că nu va candida din partea alianței”, a mai spus Moș.

La USR Timiș încep pregătirile pentru alegerea candidatului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. Primul pe listă, liderul USR Timiș Cristian Moș.

Îmi anunț candidatura internă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, în interiorul USR-ului. Sper să se înscrie și alți colegi. Consider că prin experiența mea de management și experiența mea pe care o am în spate pot să schimb fața județului, să fac un altfel de județ ceea ce domnul Dobra sau domnul Bojin nu au reușit. Cred că Timișul poate fi acel județ care să fie dat exemplu în toată România”, a spus Cristian Moș.