Marian Cucsa prima explicatie dupa ce a fost schimbat din functia de presedinte al ALDE Timis

Marian Cucsa prima explicatie dupa ce a fost schimbat din functia de presedinte al ALDE Timis

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Deputatul Marian Cucșa ne-a oferit o primă reacție după ce a fost schimbat din funcția de președinte al ALDE Timiș. Miercuri seară Cucșa a fost schimbat din fruntea filialei din Timiș cu fostul ministru al Energiei, Anton Anton.

Marian Cucșa spune că ALDE va dispărea de pe scena politică și că nu va mai avea voie să folosească sigla și numele. Cucșa îi asigură pe colegi că acea construcție liberală începută în urmă cu trei ani va renaște.

Cei din conducerea ALDE central, în teorie, critică abuzurile și în practică le folosesc cu mult entuziasm. Am fost schimbat din funcția de președinte ALDE Timiș pentru că am puncte de vedere diferite față de conducerea centrală. Decizia de schimbare din funcție a fost luată călcând în picioare votul sutelor de membrii ALDE Timiș care m-au ales președinte de filială. Ținând cont că ALDE va dispărea de pe scena politică că nu va mai avea voie să folosească sigla și numele, practic, am fost schimbat din fruntea unui partid care are zilele numărate chiar de conducerea centrală. Le mulțumesc pentru tot sprijinul colegilor din Timiș și îi asigur atât pe ei, cât și pe toți colegii din țară că acea construcție liberală ale cărei baze le-am pus în 2014, va renaște și vom continua construcția care să fie o alternativa serioasă și orientata spre cetățeni și problemele lor“, ne-a declarat Marian Cucșa.