Marian Cucşa (preşedinte ALDE Timiş): “Am aflat din presă că Petru Ehegartner doreşte să candideze pentru un nou mandat de senator”

Marian Cucşa (preşedinte ALDE Timiş): “Am aflat din presă că Petru Ehegartner doreşte să candideze pentru un nou mandat de senator”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Petru Ehegartner a anunţat joi, 8 septembrie, că vrea să candideze pentru un nou mandat de senator. A uitat însă să anunţe şi conducerea filialei. Conducerea ALDE Timiş spune că a aflat din presă că senatorul Ehegartner mai vrea încă un mandat la Senat. După ce vreme de aproape cinci luni nimeni nu l-a mai văzut pe la partid.

Marian Cucşa, preşedintele ALDE Timiş, spune că a aflat din presă că actualul senator, Petru Ehegarner vrea să candideze pentru încă un mandat din partea partidului. “Am aflat din presă că Petru Ehegartner doreşte să candideze pentru un nou mandat de senator. Din motive personale nu a putut să se implice în activităţile din campania electorală de la alegerile locale. Apreciem activitatea lui Ehegartner ca senator. Pentru noi este mai importantă câştigarea alegerilor în judeţul Timiş, decât motivele personale pe care le are. Ne dorim o revenire activă a dânsului în ALDE, îl invităm la o discuţie colegială cu conducerea ALDE Timiş”, a spus, vineri, preşedintele ALDE Timiş, Marian Cucşa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *