Marian Cucşa, secretar coordonator ALDE Timiş, posibil candidat la Primăria Timişoara?

Marian Cucşa, secretar coordonator ALDE Timiş, posibil candidat la Primăria Timişoara?

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

ALDE Timiş poartă încă negocieri în ceea ce priveşte candidatul pentru Primăria Timişoara. Şi asta după ce consilierul independent, Adrian Orza şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de primar, dar ca independent.

“Domnul Orza este consilier independent şi şi-a anunţat candidatura pentru Primăria Timişoara din postura de consilier independent. Până în 31 martie ne vom desemna candidaţii atât pentru Primăria Timişoara, cât şi pentru Consiliul Judeţean. Sunt variante din toate mediile, atât din mediul universitar, cât şi din mediul politic, sunt oameni cunoscuţi”, a spus, joi, secretarul coordonator ALDE Timiş, Marian Cucşa.

Cucşa spune că din sondajul făcut rezultă că mai mult de jumătate din timişoreni nu îl mai vor primar pe Nicolae Robu. „S-a finalizat sondajul. Din sondaj rezultă că mai mult din jumătate dintre timişoreni nu îl mai vor primar pe Nicolae Robu. A fost un sondaj la nivel de ţară. Domnul Robu poate să aibe sută la sută”, a mai spus Cucşa. Sondajul a fost realizat de institul AB Research.

Cât despre o posibilă candidatură la Primăria Timişoara, secretarul coordonator ALDE Timiş, Marian Cucşa a spus că:  „În ceea ce mă priveşte pentru o viitoare candidatură pentru una dintre funcţii voi prezenta în perioada următoare ce responsabilitate îmi voi asuma pentru perioada 2016 – 2020”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *