Marian Cucșa, deputat ALDE: „Nicolae Robu se pare că se comportă ca un dictator de pe vremurile lui”

Marian Cucșa, deputat ALDE: „Nicolae Robu se pare că se comportă ca un dictator de pe vremurile lui”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Deputatul ALDE de Timiș, Marian Cucșa îl face praf pe Nicolae Robu. Cucșa spune că primarul Nicolae Robu îi ignoră pe timișorenii care nu vor fântână cu sistem de lumini în Parcul Botanic.

„Se pare că nu ține cont părerile timișorenilor cum ar fi normal ca orice politician să țină cont de părerile celor care ne-au încredințat votul, ne-au trimis să muncim în folosul lor, nu să îi ignorăm. Vedem că ignoră timișorenii care au spus că nu vor fântâniță în Parcul Botanic. Este o rezervație naturală de ce să stricăm și acest parc care e frumos, e în regulă, de ce să facem acolo fântâniță? Mai ales că acolo, nu am spus-o eu, nu au spus-o colegii mei din ALDE, au spus-o timișorenii că nu își doresc. Dar se pare că primarul are o problemă cu fântânițele. După ce și-a făcut una la Generală 30, în spatele blocului lui, mai vrea una și în Parcul Botanic. Probabil asta știe să facă, asta îi place și se comportă ca un moșier pe teritoriul timișorenilor”, spune deputatul ALDE de Timiș, Marian Cucșa.

Cucșa mai spune că hotărârea în ceea ce privește fântâna din Parcul Botanic ar trebui să o fie luată de timișoreni, după o dezbatere publică și o dezbatre în Consiliul Local. „Hotărârea în ceea ce privește fântâna din Parcul Botanic ar trebui să fie a timișorenilor, ar trebui să fie o dezbatere publică pe acest subiect, pe urmă să vină în dezbatere în CL care este cel mai îndreptățit să voteze sau nu acest proiect. Dar se pare că se comportă ca un dictator de pe vremurile lui”, mai spune Cucșa.

Deputatul ALDE va convoca în următoarea perioadă mai multe dezbateri pentru a opri demersul primarului Nicolae Robu de a face fântâna în parcul Botanic. „O să am mai multe dicuții și cu colegii mei din Timișoara, și voi convoca dezbateri cu timișorenii, cu cei care au inițiat acea petiție on-line să vedem ce putem face astfel încât să oprim acest demers al primarului Robu pentru că nu e dorit de timișoreni”, a mai spus Cucșa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *