Marian Cucșa, deputat ALDE de Timiș: „PNL se afundă în ridicol încercând să manipuleze opinia publică”

Marian Cucșa, deputat ALDE de Timiș: „PNL se afundă în ridicol încercând să manipuleze opinia publică”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Declarație acidă a deputatului ALDE de Timiș, Marian Cucșa la adresa PNL. Acesta susține că liberalii vor să manipuleze opinia publică cu privire la economia țării.

PNL și reprezentanții săi cad într-o capcană a ridicolului. Astăzi, INS și Eurostat au arătat că România este țara care a înregistrat cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană în trimestrul doi. Așadar, o performanță confirmată de biroul european de statistică, Eurostat. 

În aceeași zi, total neinspirat și într-o manieră profund demagogică,  deputatul PNL Marilen Pirtea critică guvernul și, conform acestuia, o așa-zisă performanță a măsurilor guvernamentale. Așteptările sunt mari de la domnul Pirtea, fiind și cadru universitar, însă acesta preferă să se coboare într-o politică a populismului și a manipularii, politizând în mod nepermis o instituție de învățământ superior, cum este cazul Universității de Vest Timișoara.

Datele statistice ne confirmă realitatea pe care trebuie să o vadă și opoziția: avem printre cele mai bune rezultate economice din ‎Uniunea Europeană! Degeaba se forțează opozitia să găsească dezastrul din saltul economic, pentru că cifrele oficiale nu le oferă acest prilej! Este firesc ca opoziția să critice guvernul. Ceea ce nu e firesc este ca opoziția să mintă opinia publică cu privire la performanța măsurilor economice.

Totodată, coaliția PSD – ALDE a propus în programul  de guvernare măsuri care îi vizează pe tineri. Potențialul tinerilor noștri trebuie să fie pus în valoare mai bine, iar, în acest sens, guvernul PSD – ALDE propune măsuri destinate reducerii ratei șomajului și a riscului de sărăcie și excluziune socială în rândul tinerilor. Spre exemplu, la începutul acestui an a fost adoptat programul `Start-Up Nation Romania`, al cărui principal aspect este acela că va reprezenta un factor motivațional pentru tineri, de a rămâne în țară pentru a desfășura activități de antreprenoriat”, spune deputatul ALDE de Timiș, Marian Cucșa.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *