Marian Cucșa ca primar al Timișoarei va introduce transport gratuit cu microbuze speciale doar pentru elevi (P)

Marian Cucșa ca primar al Timișoarei va introduce transport gratuit cu microbuze speciale doar pentru elevi (P)

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Transportul elevilor trebuie să devină o prioritate pentru Primăria Timișoara. Introducerea microbuzelor școlare este o soluție europeană.

Deputatul Marian Cucșa, candidat din Partea Partidului Republican la Primăria Timișoara, s-a evidențiat, printre altele, cu inițiative care vin în ajutorul părinților, dar și al copiilor. A făcut-o în calitate de deputat. Vrem să aflăm dacă are vreun proiect din această categorie și pentru primăria Timișoara.

Așa că l-am invitat la o discuție scurtă pe primarul deVOTAT pentru Timișoara.

-Reporter: Cum de rezonați cu această zonă, în condițiile în care, știu că nu aveți copii?

-Cucșa: Nu trebuie să faci parte dintr-o anumită categorie, ca să empatizezi cu ea. Sau să-i cunoști problemele. Eu m-am obișnuit să ascult. Și să mă pun la masă cu oamenii. Să îi întreb cu ce probleme se confruntă. Să caut apoi specialiști în domeniu și să găsim împreună soluții. Așa am acționat ca deputat și am avut foarte multe proiecte care s-au transformat în legi. Vreau să păstrez rețeta și în calitate de primar. Am o echipă fantastică și chiar avem o viziune cool pentru orașul nostru.

-Reporter: Astăzi nu vreau să înșirăm toate proiectele dumneavoastră, vreau doar să discutăm despre ce aveți în program pentru acest capitol.

-Cucșa: Am vorbit cu mai mulți părinți, care toți mi-au semnalat aceeași problemă: cea a transportului copiilor, la și de la școală. În primul rând, nu toți au mașini, să-i ducă. Transportul în comun circulă cum circulă, în anumite zone ale orașului. Nu stăm bine nici la capitolul “siguranța cetățeanului”, dacă ieșim din zona centrală.

Așa că, transportul elevilor trebuie să devină o prioritate pentru primărie. Să investim în microbuze pentru elevii de până în clasa a 8-a. Cred că vom rezolva o mare problemă pentru părinți. Și va fi comod și pentru cei mici.

 

Material comandat de Partidul Republican din Romania Organizația Timiș, realizat de BANATULMEUONLINE SRL într-un tiraj de 1 exemplar CUI mandatar 21200397.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *