Marian Cucsa: “Bravo, Nicolae Robu! Stai jos. Azi ai nota 4”

Marian Cucsa: “Bravo, Nicolae Robu! Stai jos. Azi ai nota 4”

- in Locale, Politica, Stiri
0

Reacție virulentă a deputatului de Timiș, Marian Cucșa după ce a văzut coada formată de părinți pentru a-și înscrie copiii la creșă. De asemenea, Cucșa spune că primarul Nicolae Robu are alte priorități, în loc să rezolve o problemă previzibilă.

Bătaie de joc pentru sute de părinți din Timișoara. Lipsa de viziune a conducerii orașului face ca oamenii să își pericliteze sănătatea, pentru a-și putea înscrie copiii la creșă. În plină pandemie, părinții stau cu orele la cozi uriașe pentru a se asigura că prind un loc la creșă. Să nici nu mai deschidem subiectul locurilor prea puține din aceste instituții.
Primarul e preocupat să inaugureze cu fast și elicoptere, terenuri comunale de fotbal. Are alte priorități. Putea să se gândească din timp că apare aceasta problemă, să permită părinților să se înscrie online, iar apoi să fie invitați pe rând la instituție (am dat o soluție de bun simț, deși soluția ar fi informatizarea sistemului, astfel încât cetățenii să nu mai fie niciodată batjocoriți).
Nicolae Robu are însă alte “priorități”. E mai important pentru el să-și asume lucrări efectuate în comune din județ, el neavând practic nicio competență acolo. Tot ce îl interesează este capitalul electoral.
Acesta nu se câștigă însă artificial. Trebuie să muncești pentru el. Trebuie să respecți promisiunile pe care le-ai <aruncat pe toate gardurile> în campania electorală.
Bravo, Nicolae Robu! Stai jos. Azi ai nota 4“, a scris pe pagina sa de Facebook, deputatul Marian Cucșa.