Marian Cucşa şi echipa ALDE Timiş au premiat doamnele care au făcut cinste oraşului

Marian Cucşa şi echipa ALDE Timiş au premiat doamnele care au făcut cinste oraşului

- in Locale, Politica, Stiri
0

Cinci reprezentate ale sexului frumos care s-au făcut remarcate pe cele mai înalte podiumuri din ţară, dar şi din străinătate au fost premiate de 8 Martie, de către ALDE Timiş. Este vorba de Cojocăriţa Viorica, Ioana Gheorghe, Iasmina Martin, Lorena Flueriş şi Diana Andreica.

“Femeia este frumusețea și gingășia din viața oricărui bărbat. Fiecare femeie ar trebui să fie tratată cu mult respect și o mare admirație pentru că ea ne-a dat viață nouă, bărbaților. De 8 Martie le doresc tuturor femeilor un sincer La mulți ani alături de toată admirația pe care le-o port! Bărbaților pe care îi cunosc le spun că detest misoginismul pentru un motiv foarte simplu: știu și văd cât efort depune această ființă minunată pentru a fi femeie!”, a declarat Marian Cucşa, secretar coordinator ALDE Timiş.

8 Martie a reprezentat pentru ALDE Timiş cea mai bună ocazie de a sărbătorii şi preţui mai mult glorile sportive timişorene. Cele cinci doamne, Cojocărița Viorica – fostă campioană națională la handbal, Ioana Gheorghe – campioana națională, balcanică, olimpică la juniori China 2014 la atletism, Iasmina Martin – campioană națională și internațională la fitness, Lorena Flueriș – campioană națională și internațională la atletism şi Diana Andreica – multiplă campioană națională la kaiac canoe au fost premiate de către Remi Răducanu – inventator şi membru marcant al ALDE Timiş, Marian Cucşa, secretar coordinator şi consilierul judeţean Ion Daviţoiu.

“Folosim prilejul zilei de 8 martie în primul rând pentru a le ura tuturor femeilor un sincer „La Mulți Ani” și totodată pentru a prețui gloriile sportive timișorene. Prețuirea nu este doar pentru doamnele nominalizate, cărora le mulțumim că au acceptat invitația noastră, ci se dorește a fi un un act simbolic, un mesaj pentru a readuce în atenția publică și a administrațiilor locale necesitatea preocupării față de generația actuală și viitoare în ceea ce privește sportul de performanță. Totul pentru ca fostele glorii să nu rămână doar istorie ci și o proiecției pentru viitor, pentru a crea o preocupare continuă pentru sport, pentru sanatate si spirit de competiție, asemeni citatului latinesc: Mens sana in corpore sano (Minte sănătoasă în corp sănătos)”, a fost mesajul preşedintelui ALDE Timiş, Petru Ehegartner.

alde premii 2 alde premii 3 alde premii 4

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *