Maria Grapini: ”Voi lupta pentru România, atât cât Dumnezeu îmi dă putere! Nu mă las intimidată de înjurături și jigniri!”

Maria Grapini: ”Voi lupta pentru România, atât cât Dumnezeu îmi dă putere! Nu mă las intimidată de înjurături și jigniri!”

- in Locale, Social, Stiri
0

Cu prilejul marii sărbători creștine Schimbarea la Față a Domnului și Mântuitorului Iisus Hristos, joi 6 august, eurodeputata Maria Grapini din Timișoara a făcut o emoționantă mărturisire de credință față de țară, pe care o prezentăm în continuare.

Voi lupta pentru România, atât cât Dumnezeu îmi dă putere! Nu mă las intimidată de înjurături și jigniri! Sunt mulți mai mulți români care înțeleg lupta mea și mă susțin! Astăzi, 6 august 2020, este marea sărbătoare, Schimbarea la Față a Domnului și Mântuitorului Iisus Hristos și mă leg în față lui Dumnezeu să lupt pentru schimbarea la față a României! Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

Biserica Ortodoxă Română sărbătorește, în data de 6 august, Schimbarea la Față a Domnului. Această sărbătoare este numită în popor și Preobrajenia sau Probojenia și rememorează momentul schimbării minunate la față a Domnului, în Muntele Taborului, în fața ucenicilor Săi, Petru, Ioan și Iacov.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *