Maria Grapini nu este de acord cu migraţia politică. Ce spune despre trădătorii PC-ului

Maria Grapini nu este de acord cu migraţia politică. Ce spune despre trădătorii PC-ului

- in Locale, Politica
0

Preşedintele Partidului Conservator Timiş, Maria Grapini, nu este de acord cu ordonanţa care permite aleşilor locali să treacă de la un partid la altul fără să îşi piardă mandatul, chiar dacă a fost propunerea colegilor de guvernare. Mai ales că în ultima perioadă mai mulţi tineri, un consilier local şi un consilier judeţean au părăsit filiala partidului pe care îl conduce.

Maria Grapini spune că nu înţelege de ce decizia celor care au plecat pentru că în ultima perioadă au fost foarte activi în partid. „La ultima şedinţă domnul Geană a venit cu foarte multe propuneri. După două zile a lăsat aici o demisie în care spune ce bine s-a înteles cu mine şi Daniel Constantin şi că ce echipă grozavă am avut aici, dar la vârsta lui de aproape 70 de ani doreşte o schimbare. A avut vizibilitate, a avut funcţie, a fost director general la una din societăţiile Electrica. N-am înţeles, a fost într-un contrast izbitor. Până la depunerea demisiei a fost în deplasare în judeţ”, a spus Grapini. Consilierul local, Nistor Geană, a părăsit Partidul Conservator şi a devenit independent.

O altă plecare a fost cea a preşedintelui organizaţiei de tineret a PC, Cosmin Mirişan, care a trecut la PNL.„Aceeaşi atitudine a fost şi din partea tânărului Cosmin Mirişan preşedinte la tineret care vizibilitate maximă, angajat la oficiul pentru IMM-uri, prin concurs. Vine şi ia diploma la şcoala de vară şi mă laudă cât mult am ajutat organizaţia de tineret şi mă roagă să vină cu o zi mai repede acasă ca să strângă semnături pentru domnul Ponta. Şi el a venit cu o zi mai repede ca să se ducă la alt partid”, a mai spus Grapini.

Preşedintele PC Timiş, Maria Grapini, nu este de acord cu migraţia politică, dar crede că în acelaşi timp că ordonanţa îi ajută pe trădători. „Eu nu sunt de acord cu migraţia asta politică. Deci eu nu o să plec, dacă plec, plec definitiv. Dar migraţia i-a salvat pe cei duplicitari, care în hârtii figurau undeva şi cu sufletul în altă parte. Din punctul meu de vedere nu sunt de acord cu ordonanţa. În acelaşi timp are efectul ei în sensul că acum se face titularizarea. I-a ajutat pe trădători”, a mai spus Maria Grapini.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *