Maria Grapini, din Timișoara, răsplătită cu Premiul “Femei care schimbă România 2021”

Maria Grapini, din Timișoara, răsplătită cu Premiul “Femei care schimbă România 2021”

- in Locale, Social, Stiri
0

Miercuri, 24 martie, în capitala țării, București, s-a desfășurat Gala “Femei care schimbă România”, un eveniment important, în organizarea Finmedia și a revistei Piața Financiară, dedicat elitei feminine a top managementului din România.

După ce, în anul 2019, a primit acest onorant premiu, eurodeputata umanistă, Maria Grapini, din Timișoara, s-a numărat, și în anul 2021, printre câștigători.

Premiul “Femei care schimbă România” mă onorează și mă obligă să mă implic și în viitor! Voi face politici publice după ce, cu foarte mare regret, am renunțat în 2012 la business-ul meu și am candidat uninominal, intrând în Parlamentul României. Pentru că, după atâta timp, mi-am dat seama că trebuie să ne implicăm și în politici publice. Suntem bune acasă, suntem bune ca mame, ca profesoare, ca avocate, ca femei de afaceri, dar administrația și politicile publice nu le putem lăsa să fie doar de gen masculin. Cred în potențialul feminin și cred că femeile pot schimba în bine România! Mulțumesc organizatorilor Finmedia și revistei Piața Financiară!”, este mesajul eurodeputatei Maria Grapini, din Timișoara, după primirea premiului.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *