Maria Grapini desemnată ”Europarlamentarul anului 2019”, fiindcă apără interesele României

Maria Grapini desemnată ”Europarlamentarul anului 2019”, fiindcă apără interesele României

- in Locale, Politica, Stiri
0

Câțiva europarlamentari români s-au evidențiat în anul 2019 prin activitatea lor în apărarea intereselor României și merită apreciați ca atare, în timp ce alții fie și-au văzut de cumpărături și de viața privată, fie au atacat țara care i-a trimis la Bruxelles -scrie ro.sputnik.md.

”Pe primul loc în topul europarlamentarilor români care s-au remarcat prin activitatea lor pentru România se află Maria Grapini, care, prin intervențiile ei în Parlamentul European și prin alte activități și declarații publice, a fost mereu alături de interesele țării chiar și când acest lucru deranja Bruxelles-ul. Pentru activitatea ei susținută în apărarea României, Maria Grapini merită să fie desemnată Parlamentarul anului 2019. Grapini nu a avut nici o ezitare să îi critice pe puternicii zilei, fie că era vorba de Donald Tusk, președintele Consiliului European, de Klaus Iohannis, președintele României, sau comisarii europeni care impuneau Bucureștiului dictate împotriva poporului român”, mai scrie ro.sputnik.md.

De aceea Grapini, aduce mulțumiri românilor: ”Mulțumesc tuturor romanilor care m-au susținut și m-au încurajat să reprezint cu demnitate, onoare și curaj România”.

În 2 ianuarie 2020, Grapini și-a început activitatea la cabinetul de europarlamentar din Timișoara

Încă o dovadă că Grapini e cel mai activ europarlamentar români, iată că, joi, 2 ianuarie, în a doua zi a anului 2020, ea și-a început activitatea la cabinetul de europarlamentar din Timișoara, de pe strada Barbu Iscovescu.

”Am avut o întâlnire cu reprezentanta Asociației Medicilor de Familie Timiș și am putut afla câte lucruri trebuie corectate în sistem! Mi se pare absurd să aloci prin lege 20 de consultații pe zi/medic și pentru fiecare consultație o durata de maxim 15 min!!!! Sunt pacienți la care poate e nevoie să se stea 30 de minute pentru ca medicul să poată afla simptomele bolii sau să-l determine pe pacient să spună tot ce are legătură cu boală invocată! Apoi sunt zone – în special cea rurală – care nu sunt acoperite cu medici de familie!  Cred că prevenția în sănătate ar trebui să fie politică de stat, iar medicii de familie pot fi o categorie profesională ce poate ajută! Aștept puncte de vedere pe acest subiect pentru a putea cuprinde cât mai multe aspecte în demersul pe care intenționez să-l fac către ministrul sănătății!”, atenționează Maria Grapini, votat de cetățeni cel mai activ europarlamentar român și europarlamentarul anului 2019 .

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *