Maria Grapini: ”De la Strasbourg privesc cu îngrijorare și revoltă la circul pe care-l face PNL și susținătorii lui”

Maria Grapini: ”De la Strasbourg privesc cu îngrijorare și revoltă la circul pe care-l face PNL și susținătorii lui”

- in Locale, Politica, Stiri
0

De la Strasbourg, unde se dezbat noul buget, noul cadru financiar 2021-2027 și acordul de negociere cu Marea Britanie, eurodeputata Maria Grapini spune că privește cu îngrijorare și revoltă la circul pe care-l face PNL și susținătorii lui.

Prezentăm poziția Mariei Grapini: ”Cum să prezinți program de guvernare cetățenilor și apoi să nu-ți votezi propriul program? Nu intru pe conținutul programului pentru ca mi-ar lua mult timp să arăt cât de neadecvat este la situația din România! Cum poți, ca președinte al unui stat membru al UE, să propui un prim ministru demis de parlament cu o mare majoritate și care anunță public că nu este susținut de propriul partid? Unde se îndreaptă România?”.

Marți, Grapini a vorbit în Comisia de control bugetar să nu se pună condiționalitatea la acordarea de fonduri și funcționarea statului de drept.

Am fost susținută de un coleg polonez! Ce putem crede? Că Președintele și PNL încalcă cu bună știința Constituția ca să ofere argumente Comisiei să restricționeze fondurile pentru România? Cred că România va mai supraviețui că stat suveran și independent dacă în urmă alegerilor din acest an vom avea un parlament puternic că prima instituție democratică, formată din români bine pregătiți profesional, buni români, patrioți, morali.  Apelul meu este către români! Dragi români, nu vă minimalizați rolul important la alegeri! Mergeți la vot, toți dacă s-ar putea, și să le votați pe criteriul valorii pe persoanele – candidați! Nu există altă soluție! Altfel România va fi îngenuncheată definitiv! Să ne ajute Dumnezeu în tot ce facem!”, a transmis Grapini de la Strasbourg.
Gh. M.