Maria Grapini: ”Daniel Ionașcu – președintele PPU-SL – este omul care poate schimbă modul de a face politică în România!”

Maria Grapini: ”Daniel Ionașcu – președintele PPU-SL – este omul care poate schimbă modul de a face politică în România!”

- in Locale, Politica, Stiri
0

Eurodeputata umanistă Maria Grapini din Timișoara explică de ce umaniștii, în frunte cu avocatul Daniel Ionașcu, reprezintă o variantă excelentă pentru schimbarea în bine a vieții românilor, cu demnitate, onoare și curaj și, astfel, să avem o țară respectată cu adevărat în lume!

Păstrând tradițiile și cultură românească, cu credință și demnitate putem să avem o țară respectată în lume! Daniel Ionașcu – președintele executiv al PPU(SL) – este omul care poate schimbă modul de a face politică în România! Nu va putea singur! Va trebui să vină cât mai mulți români în echipa umanistă! Anul acesta este momentul! Sunt alegeri locale și naționale și putem să alegem omul potrivit la locul potrivit! Doctor în drept și teologie, bun român, reușește să convingă tot mai mult că de noi depinde schimbarea! Umaniștii vor schimbarea în bine a vieții românilor! Demnitate, onoare, curaj!”, a argumentat europarlamentara umanistă Maria Grapini.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *