Maria Grapini: “Consider o lipsă crasă de responsabilitate a Primăriei Timișoara să lase zeci de mii de locuințe, dar și spitale, școli și grădinite, fără căldură!”

Maria Grapini: “Consider o lipsă crasă de responsabilitate a Primăriei Timișoara să lase zeci de mii de locuințe, dar și spitale, școli și grădinite, fără căldură!”

- in Locale, Politica, Stiri
0
Europarlamentara Maria Grapini se află la Bruxelles, marți 26 octombrie, și spune că știrea privind întreruperea căldurii și a apei calde în Timișoara o revoltă profund!
Voi interveni in aceasta seara  in emisiunea domnului Mihai Gîdea la Antena 3 si voi incerca sa imi spun puncrul de vedere! Timisorenii sunt expusi la criza pandemica,gripa  sezoniera si acum la criza incalzirii!  Consider o lipsa crasa de responsabilitate a Primariei Timisoara sa lase  zeci de mii de locuinte, dar și spitale, institutii, scoli, crese, gradinite, fara caldura! Situatia Colterm era cunoscuta si nu trebuia sa lase un an de zile sa nu se rezolve! Primaria trebuia sa rezolve datoriile catre furnizorul Coltermului incat sa nu se ajunga la intreruperea distributiei cu gaz! Timisorenii au fost primii care au iesit in strada in 1989pentru a nu mai sta in frig si fara apa calda si pentru alte libertati cetatenesti! Fac apel la Consiliul Local Timisoara sa gaseasca solutii urgent! Sunt fonduri de rezerva, sau imprumutati-va si achitati datoriile pentru a reporni alimentarea cu gaz si prntru a nu expune vietile  cetatenilor Timisoarei la un nou risc de imbolnavire!“, este mesajul europarlamentarei Maria Grapini.
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *