Maria Grapini, Călin Dobra şi senatorul Titus Corlăţean s-au întâlnit cu alegătorii din Deta

Maria Grapini, Călin Dobra şi senatorul Titus Corlăţean s-au întâlnit cu alegătorii din Deta

- in Locale, Politica, Stiri
0

Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, este alături de Caravana Umanistă din județul Timiș. Inimoșii umaniști timișeni au ajuns la Deta, Liebling și Jebel.

Vineri 11 septembrie, reprezentanții Alianței PSD -PPU-SL, în frunte cu eurodeputata umanistă, Maria Grapini, Călin Dobra, candidatul PSD, pentru Consiliul Județean Timiș, Raoul Gordean, președintele PPU-SL Timiș, candidat pentru funcția de consilier județean, iar de la București a venit și senatorul Titus Corlățean, au avut o întâlnire la Deta, cu cetățenii și candidații Alianței pentru Deta!

Umanista Grapini a atras atenția că este nevoie să înceteze domnia primarului liberal condamnat!

Oamenii care ies la vot vor stabili cine să administreze orașul în următorii patru ani! Alegeți după calitatea oamenilor! Umaniștii au candidați femei și tineri, oameni care își asumă și spun: ”Stop abuzurilor!” La aceste alegeri sunt candidați noi, oameni care vin din propriile afaceri și care sunt valoroși!”, a atras atenția Grapini.

De asemenea, umanista Maria Grapini a mai avut următorul mesaj către cetățeni:

Mesajul meu este următorul: E timpul schimbării. Se poate face acest lucru într-o democrație prin implicarea fiecărui cetățean. Evident omul trebuie să meargă la vot, în 27 septembrie, să voteze cu conștiința curată valoarea, să putem construi o scară a valorilor corectă. Bineînțeles că cetățeanul nu trebuie să accepte nici abuzuri, nici compromisuri fiindcă acestea nu le va face viața mai frumoasă în viitor, decât dacă pune ”stop abuzurilor!” și cu toții nu facem compromisuri”.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *