Marele meci de rugby de sâmbătă din Timișoara – păzit cu poliție și jandarmerie

Marele meci de rugby de sâmbătă din Timișoara – păzit cu poliție și jandarmerie

- in Locale, Sport, Stiri
0

Efective de jandarmi din Timişoara asigură măsuri de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenți la meciul de rugby ce are loc sâmbătă, 13 octombrie, pe stadionul “Dan Păltinișanu”, între echipele Timișoara Saracens și Newport Dragons.

Pentru desfășurarea în bune condiții a competiției sportive, Gruparea de Jandarmii Mobilă “Glad Voievod” Timişoara cooperează cu Poliţia Municipului Timișoara şi cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Județului Timiș. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor și protecția arbitrilor se asigură de către societatea de pază contractată de organizator. Având în vedere că meciul începe la ora 14.30, accesul spectatorilor în stadion are loc începând cu ora 12.30. De asemenea, începând cu ora 12.30, până la terminarea competiției, se interzice vânzarea și consumul de băuturi alcoolice în zona apropiată arenei sportive.
Recomandări pentru suporteri:

Jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, fără drept. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

“Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Participanţii la manifestarea sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive”, transmit reprezentanții Jandarmeriei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *