Mare spectacol folcloric cu Ansamblul Timișul, luni seara, în Piața Libertății de Ziua Timișoarei

Mare spectacol folcloric cu Ansamblul Timișul, luni seara, în Piața Libertății de Ziua Timișoarei

- in Locale, Social, Stiri
0

Luni, 2 august, de la 19:30, în Piața Libertății, va avea loc un mare spectacol folcloric cu Ansamblul Timișul și cu Cosmin Rafael Bălean. Își vor da concursul Doriana talpeș, Andreea Voica, Carmen Popovici Dumbravă, Dumitru Stoicănescu și Petrică Miulescu Irimică. Dirijor, prof. Deian Galetin, coregrafia: Toma Frentescu, Maria Topciov. De la ora 19.00, Ansamblul Timișul Junior Europa în Timișoara – spectacol folcloric cu Cosmin Rafael Bălean Band.

,,Better Together” este un proiect inedit, de muzică și lumini, al artistului timișorean Zoli Toth, un concert electro-vocal-simfonic, cu zeci de muzicieni în scenă, care va încheia seria manifestărilor dedicate Zilei Timișoarei 2021.

Spectacolul se va desfășura marți, 3 august, în Piața Unirii din Timișoara, începând cu ora 22.00. Accesul se va face pe baza biletelor cu titlu gratuit care se găsesc, în format electronic, pe www.iabilet.ro  și este condiționat de respectarea măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii Covid 19 (prezentarea dovezii vaccinării sau a testării, conform normelor în vigoare).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *