Marcel Mihoc, noul lider al ecologiștilor din Timiș: “Vreau să repornesc un partid de la bază cu prieteni și cu oameni care să nu mă vândă”

Marcel Mihoc, noul lider al ecologiștilor din Timiș: “Vreau să repornesc un partid de la bază cu prieteni și cu oameni care să nu mă vândă”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Mișcare surpriză pe scena politică din Timiș. Un pesedist cu state vechi a trecut la Partidul Ecologist Român. Este vorba despre Marcel Mihoc, care vrea să revină pe scena politică după cinci ani de pauză. Mihoc este de astăzi președintele filialei PER Timiș. Anunțul a fost făcut de Dănuț Pop, șeful PER.

Ecologiștii nu și-au propus nici un scor pentru alegerile locale în Timiș, însă la nivel național vor sa fie peste ALDE, PMP și Pro România.

Domnul Mihoc se va ocupa începând de astăzi de organizarea filialei PER Timiș și vom încerca să obținem pentru alegerile locale cât se va putea de mult într-un termen atât de scurt nu putem să dăm un scor pe Timiș, dar la nivel național putem da un scor care se va situa destul de sus, peste PMP, ALDE, Pro România. Din păcate am venit destul de târziu la Timișoara. Timișul este un județ foarte important. Pentru mine un scor de 6-7 % pe Timiș însemna un extrem de mult la nivel național. Nu ne-am propus nici un scor pe Timiș, vom vedea ce se va putea face în următoarele două luni, dar sunt convin că va fi mult mai mult decât a fost până acum”, a spus Dănuț Pop.

Marcel Mihoc vrea să facă o altfel de politică și să investească în tineri. Deocamdată, fostul pesedist, nu-și dorește vreo funcție în administrația publică, poate peste patru ani.

Îmi doresc să încep să fac politică după cinci ani de pauză. N-am nevoie de nici o funcție. Vreau să investesc în tineri, vreau să fac o altfel de politică față de cei care fac acum politică în Timiș. Target nu am, peste patru ani probabil să intru în Consiliul Județean, poate un viceprimar la Primăria Timișoara, dacă scăpăm de Continental și altele. Nu avem target-uri extraordinare. Noi vrem să ecologizăm politica și să o reciclăm, adică să îi reintegram pe cei care au fost scoși pe ușa din spate. (…). Am ales un partid mic pentru că eu am creat PSD din 2003 până în 2014, de la 1.000 de membrii până la 15.000 și mulțamul a fost altul. Și vreau să repornesc un partid de la bază cu prieteni și cu oameni care să nu mă vândă la capătul drumului”, a spus Marcel Mihoc.