Maratonul Vaccinării din Timișoara, un succes. Oamenii stau la coadă pentru a se imuniza împotriva Covid-19

Maratonul Vaccinării din Timișoara, un succes. Oamenii stau la coadă pentru a se imuniza împotriva Covid-19

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Maratonul Vaccinării, evenimentul unic în România care are loc în acest sfârșit de săptămână la Timișoara, se bucură de un real succes.

Astăzi, cu o oră înainte de a se da startul vaccinării împotriva noului coronavirus, la ora 16.00, zeci de persoane s-au așezat la coadă, în fața Centrului Regional de Afaceri din Timișoara pentru a se imuniza. De altfel, până pe seară, s-a format o coadă uriașă, oamenii fiind nerăbdători să se vaccineze doar cu buletinul, fără programare.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Timiș, astăzi, până la ora 20.00, nu mai puțin de 717 persoane au fost vaccinate în cadrul evenimentului.

Maratonul Vaccinării ”Pune umărul pentru Timișoara” se desfășoară de astăzi, de la ora 16.00, și până luni dimineața, ora 08.00. Astfel, timp de trei zile, se realizează vaccinări non-stop împotriva noului coronavirus, dozele administrate fiind produse de Pfizer. În cadrul evenimentului sunt implicați sute de voluntari medici și asistenți de la toate spitalele timișorene și studenți mediciniști.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *