Maratonul de antreprenoriat, la UVT. Sunt invitați antreprenori de succes și lideri cunoscuți din domeniul inițiativelor de afaceri

Maratonul de antreprenoriat, la UVT. Sunt invitați antreprenori de succes și lideri cunoscuți din domeniul inițiativelor de afaceri

- in Economie, Locale, Stiri
0

Universitatea de Vest din Timișoara organizează unul dintre cele mai speciale evenimente –  „Maratonul de Antreprenoriat”.  Ediția din acest an va avea loc vineri, 10 noiembrie, începând cu ora 9:30, în Aula Magna a universității.

În cadrul acestui maraton de inovație și inspirație veți avea ocazia să intrați în contact cu experți în domeniul antreprenoriatului, să ascultați povești de succes ale unor antreprenori de renume și să dobândiți cunoștințe și strategii valoroase pentru a vă dezvolta afacerile sau pentru a vă lansa propriul start-up. Prin acest eveniment, comunitatea UVT vă oferă ocazia de a face un pas important spre transformarea visurilor voastre profesionale în realitate“, spun reprezentanții UVT.

Sunt invitați la eveniment antreprenori de succes și cunoscuți lideri din domeniul inițiativelor de afaceri, care vor desfășura un dialog moderat de redactorul-șef Forbes România, Ionuț Bonoiu: Marilen Gabriel Pirtea – rectorul UVT; Cristina Chiriac – președintă CONAF și antreprenor „Flori de ie”; Dragoș Anastasiu – fondator Eurolines Group; Cristian Onețiu – antreprenor, investitor, autor; Hildegard Brandl – antreprenor @ CEO Unith2B Architects; Marius Ghenea – managing partner Fondul de Investiții Catalyst România; Paul Copil – founder & CEO QeOPS; Remus Dănilă – Bursa de Valori București.

Românii sunt înclinați spre antreprenoriat, au multă încredere și curaj pentru dezvoltarea inițiativelor antreprenoriale. Ca urmare, conferințele de antreprenoriat răspund unui interes ridicat, venit mai ales din partea tinerilor, viitori antreprenori ce se formează chiar din timpul facultății. UVT vă oferă în 10 noiembrie o ediție consistentă a „Maratonului de antreprenoriat”, în care veți avea ocazia de a dialoga cu câteva personalități remarcabile din sfera afacerilor și investițiilor. Vă așteptăm la maratonul ideilor antreprenoriale, la UVT!”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Evenimentul este deschis publicului interesat din Timișoara și întreaga regiune, participarea fiind gratuită.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *