Managerul Spitalului Județean Timișoara bate obrazul Ministerului Sănătății: “Alocația pentru hrana pacienților este foarte mică”

Managerul Spitalului Județean Timișoara bate obrazul Ministerului Sănătății: “Alocația pentru hrana pacienților este foarte mică”

- in Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0
spitalul judetean timisoara

Nu puțini sunt oamenii care ajung să fie internați într-un spital de stat și se plâng de faptul că de-abia pot mânca preparatele care le sunt aduse la micul dejun, prânz sau cină. Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara, are și o explicație pentru meniul nu prea bogat pe care-l primesc bolnavii. Și anume, din anul 2008, alocația de hrană pentru pacienții internați în unitățile medicale nu a mai fost mărită de către Ministerul Sănătății.

În aceste condiții, o porție zilnică formată din trei mese este de doar șapte lei. “Suma mi se pare foarte mică. De foarte mult timp, această sumă alocată nu a fost crescută corespunzător cu evoluția prețurilor. Din anul 2008 primim aceeași sumă pentru porția de mâncare, deși toate prețurile au crescut“, spune revoltat Marius Craina.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *