Mall virtual la Timișoara. Cum îți poți promova produsele on-line

Mall virtual la Timișoara. Cum îți poți promova produsele on-line

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Firmele din Banat vor avea ocazia, din aprilie, să îşi promoveze şi să îşi vândă produsele în mediul virtual, un fel de mall virtual. Camera de Comereţ, Industrie şi Agricultură Timiş a realizat o platformă, în cadrul proiectului „Made in Banat”, având ca scop sprijinirea firmelor pentru promovare on-line.

Mall-ul virtual este dedicat atât firmelor care obţin marca proiectului „Made in Banat”, cât şi firmelor care produc produse tradiţionale din Banatul românesc şi sârbesc. Până în acest moment s-au înscris 19 firme, iar din aprilie urmează să îşi înceapă activitatea în mediul virtual. „Una dintre iniţiativă prevăzută în proiect este crearea unui mall virtual care să găzduiască magazine virtuale în care firmele din Banatul sârbesc şi românesc să îşi promoveze produsele şi serviciile specifice. Noi considerăm că firmele au oportunitatea atât de a-şi promova produsele pur şi simplu prin prezenţa pe internet, dar mall-ul virtual este o platformă care permite atât realizarea de e-commerce, se va putea face evectiv vânzarea pe internet, firmele vor putea să opteze pentru diverse forme de paltă”, a spus Diana Fiţi, asistent manager în cadrul proiectului.

Platform va găzdui în prima fază minim 40 de firme care trebuie ocupate până la deschiderea site-ului, însă dacă cererea este mai mare numărul firmelor va creşte. Firmele interesate se pot înscrie pe www.banatmall.ro.

madeinbanat cciat platforma 2