Majoritatea dascălilor din Timiș care vor să fie directori de școli au PROMOVAT proba scrisă. Câți au fost respinși

Majoritatea dascălilor din Timiș care vor să fie directori de școli au PROMOVAT proba scrisă. Câți au fost respinși

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0

220 de candidați din județul Timiș s-au înscris pe cele aproape 290 de posturi de directori și de directori adjuncți de școli, scoase la concurs de Ministerul Educației după zece ani.

Dascălii au susținut, miercuri, 12 octombrie, și primul examen din cadrul concursului, și anume proba scrisă, unde din punctajul de 50 de puncte, candidații au trebuit să facă minim 35 pentru a promova.

Lucrările candidaților au fost și corectate ieri, iar Inspectoratul Școlar Timiș anunță că au fost declarați respinși 23 de profesori, trei nu s-au mai prezentat la examen, unul a părăsit examenul, iar o lucrare este în curs de evaluare.

Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, anunța că în 63 de unități de învățământ nu s-a înscris niciun candidat. Astfel, în perioada 16 – 21 decembrie, corpul profesoral va propune o persoană care să ocupe această funcție până la organizarea unui nou concurs.

Ministerul Educației anunță că ulterior probei scrise urmează analiza CV-ului și apoi susținerea interviului în fața comisiei de concurs. Este declarat „promovat” la concurs, candidatul „admis” care a obținut cel mai mare punctaj total. În cazul egalității de punctaj, este declarat „promovat” candidatul care a realizat cel mai mare punctaj la proba scrisă.

Află ce rezultate au obținut candidații din Timiș la proba scrisă AICI!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *