Mai multe străzi din Timișoara și din Recaș fără apă

Mai multe străzi din Timișoara și din Recaș fără apă

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Lucrarea pentru cuplarea unei noi conducte de apă potabilă la rețeaua orașului (str. Dimitrie Stan colț cu str.Maximilian Fremaut) a fost reprogramată pentru luni, 29 iunie.

Astfel, luni, între orele 9 – 14, se întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Dimitrie Stan, Constantin Silvestri, Ioan Românu, Sofocle și Prepeliței în vederea realizării lucrării respective. Aceasta se efectuează din fonduri proprii Aquatim.

De asemenea, în intervalul 29 iunie, orele 23.00 – 30 iunie, orele 5.00 se fac spălări cu apă și aer în localitatea Recaș pe străzile Turnului și Calea Lugojului.

Pe tronsoanele de conductă pe care este programată spălarea, apa va fi tulbure, iar pe celelalte, alimentarea cu apă va fi întreruptă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, transmite Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *