Mai multe străzi din Timișoara rămân fără apă rece

Mai multe străzi din Timișoara rămân fără apă rece

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Aquatim va opri furnizarea apei reci pe str. Ion Ionescu de la Brad, între str. Albinelor și Constantin cel Mare, în Timișoara, în calea Lipovei, vineri, 7 iunie, între orele 9-15. Va rămâne fără apă rece și sediul Orange de pe str. Ion Ionescu de la Brad. Lucrarea va avea loc la intersecția străzilor Mircea Dimitrie Rațiu cu Ion Ionescu de la Brad, în cadrul unui proiect din fonduri private.

Tot vineri, între orele 9-14, furnizarea apei reci va fi oprită pe str. Florin Medeleț și str. Mureș, între str. Claude Debussy și Profesor Mircea Neamțu. Se va lucra la întregirea inelului de conductă pe str. Florin Medeleț, proiect din fonduri Aquatim.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, se arată în comunicatul Aquatim.

Gh. M.