Mai multe străzi din Timișoara rămân fără apă rece. În Pustiniș și Răuț se spală rețeaua

Mai multe străzi din Timișoara rămân fără apă rece. În Pustiniș și Răuț se spală rețeaua

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Aquatim anunță închiderea apei potabile, în Timișoara, pe strada I.Slavici, între străzile Văliug și Paganini, Podgoriei respectiv Paganini și Văliug, pentru miercuri, 1 iulie, între orele 8.30 – 14.30.

Va fi cuplată conducta nouă de apă potabilă (str. Podgoriei) la rețeaua orașului, lucrarea fiind realizată din fondurile de investiții ale Aquatim.

Marți, 30 iunie, în localitatea Pustiniș și miercuri, 1 iulie, în localitatea Răuți, între orele 9 – 14, se vor efectua lucrări de spălare și igienizare a rețelelor de distribuție a apei. În perioada respectivă este posibil ca presiunea apei în rețea să fie scăzută.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, transmit reprezentanții Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP.
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *