Mai multe străzi din Timișoara, dar și orașul Recaș rămân fără apă

Mai multe străzi din Timișoara, dar și orașul Recaș rămân fără apă

- in Locale, Social, Stiri, Utile
0

Marți, 23 aprilie, între orele 9 și 13, Aquatim va întrerupe furnizarea apei pe străzile Mătăsarilor, Intrarea Carului, Uzinei, Frederic Mistral, Profesor Gheorghe Longinescu, Moldovei. Presiunea apei va fi redusă în partea de nord orașului, în zonele Lipovei, Ion Ionescu de la Brad, Aradului, Torontalului, UMT, Dorobanților.

Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, a spus că întreruperea apei este necesară pentru conectarea unei conducte, de diametru 400 mm, la noua conductă magistrală de apă de pe strada Mătăsarilor, o lucrare de investiții Aquatim pentru modernizarea rețelei de apă a Timișoarei. Se va lucra la intersecția străzilor Mătăsarilor și Lalelelor.

Tot marți, 23 aprilie, între orele 9-13 se întrerupe furnizarea apei în localitatea Recaș pentru probe tehnologice la turnul de apă. “La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată“, transmit reprezentanții Aquatim.

Gh. M.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *