Mai multe străzi aflate lângă parcarea amenajată în zona Girocului, în reabilitare

Mai multe străzi aflate lângă parcarea amenajată în zona Girocului, în reabilitare

- in Administratie, Locale, Stiri
0
asfaltare

Primăria Timișoara anunță că execută o serie de lucrări de asfaltare în zona străzilor adiacente parcării amenajate în zona Girocului, la intersecția străzii Martir Ioan Stanciu cu strada Cosminului. În perioada următoare, va fi asfaltată strada Martir Ioan Stanciu, pe tronsonul dintre strada Constantin Brăiloiu și Calea Martirilor.

Așadar, pentru realizarea lucrărilor de asfaltare, Comisia de Circulație a aprobat restricționarea circulației rutiere pe strada Martir Ioan Stanciu, prin închiderea câte unui sens de mers, în perioada 4 – 7 iunie, în intervalul orar 09.00 – 19.00.

Astfel, într-o primă etapă, se va închide traficul rutier pe tronsonul dintre strada Constantin Brăiloiu și strada Cosminului, cu permisiunea de a se circula pe sensul de mers dinspre strada Constantin Brăiloiu înspre Calea Martirilor. Apoi, în a doua etapă, circulația va fi închisă pe tronsonul dintre Calea Martirilor și strada Constantin Brăiloiu și se va circula pe sensul de mers dinspre strada Constantin Brăiloiu înspre strada Cosminului.

Tot în vecinătatea parcării, a fost deja asfaltată Intrarea Vântului. Și strada Constantin Brăiloiu a beneficiat de lucrări de asfaltare. Odată cu asfaltarea străzii Brăiloiu, la grădinița PP 32 a fost amenajată o zonă drop off, unde părinții pot staționa până la 5 minute, pentru a lăsa copiii la grădiniță fără a bloca traficul în zonă. Pe durata zilei, locurile de staționare pot fi folosite de către locuitorii din zonă, fiind montate indicatoare în acest sens. Tot pentru a spori siguranța, trecerea de pietoni din zona grădiniței PP 32 este marcată cu culoare roșie și este supraînălțată. Primăria Municipiului Timișoara a amenajat un nou spațiu drop off pentru a crește siguranța copiilor și pentru a reduce blocajele în trafic la orele la care părinții își lasă micuții la unitățile de învățământ”, a informat Primăria Timișoara.

Primăria Timișoara a transformat în parcare un teren dezafectat din zona Girocului, care a fost plin cu ruine ale unor clădiri. Începând din luna aprilie, timișorenii au la dispoziție această nouă parcare, cu 86 locuri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *