Mai multe sensuri ale unor străzi din Timișoara, modificate

Mai multe sensuri ale unor străzi din Timișoara, modificate

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Șoferii trebuie să aibă mare grijă atunci când circulă pe câteva străzi din Timișoara. Asta pentru că primăria a decis modificarea unor sensuri de mers.

Concret, din aceste zile, str. Cozia are sens unic pe sensul de mers dinspre Arieș spre Drubeta, iar str. Memorandului are sensul de mers dinspre Drubeta spre Arieș, fiind modificări și pe străzile adiacente.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Rutier se află în zonă pentru a îndruma conducătorii auto și pentru a-i atenționa cu privire la schimbările privind sensurile de circulație”, a informat Poliția Locală Timișoara.

De asemenea, str. Traian Lalescu a devenit, de săptămâna trecută, stradă cu sens unic dinspre Victor Babeș spre Vasile Pârvan, iar str. Sabin Drăgoi a devenit cu sens unic de la Bogdan Petriceicu Hașdeu până la Piața Sfântul Nicolae.

Facem precizarea că potrivit OUG 195/2002 cu modificările și completările ulterioare, se interzice circulaţia participanţilor la trafic pe sectoarele de drum public la începutul cărora sunt instalate indicatoare ce interzic accesul, sancțiunile fiind între 290 și 435 lei și 2 puncte penalizare la permis”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

Polițiștii locali au aplicat, în ultima perioadă, 27 de sancțiuni pe această linie în mai multe zone ale orașului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *