Mai multe oferte pentru lărgirea la patru benzi a drumului Timișoara – Moșnița Nouă

Mai multe oferte pentru lărgirea la patru benzi a drumului Timișoara – Moșnița Nouă

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Patru firme au depus oferte pentru lărgirea la patru benzi a drumului Timișoara – Moșnița Nouă. În următoarea perioadă ofertele vor intra în analiză, iar după aceea va fi desemnat un executant.

“S-a încheiat perioada de depunere a ofertelor pentru lărgirea la patru benzi a DJ 592 Timișoara – Moșnița Nouă. În urma acesteia, patru companii s-au arătat interesate de executarea lucrărilor. Ofertele depuse au intrat în analiză, iar după această perioadă ar trebui să avem desemnat un executant. Valoarea aproximativă este de 34 de milioane de lei, iar banii sunt asigurați de CJ Timiș și Guvernul României, prin PNDL II“, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Drumul va fi modernizat și lărgit pe o lungime de 4.1 km. Conform documentației, termenul de execuție maxim acceptat este de nouă luni.

Vor fi realizate sensuri giratorii, trotuare, piste de biciclete și iluminat public pe întreg traseul. În plus, vor fi plantați peste 1000 de arbori și se vor amenaja accese către străzile laterale și rigole de scurgere a apelor pe ambele părți ale drumului. De asemenea, lucrarea prevede atât alveole pentru staționarea autovehiculelor, cât și stații pentru transportul în comun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *