Lupta polițiștilor cu infracționalitatea stradală: amenzi de aproape 18.000 de lei într-o zi în Timiș

Lupta polițiștilor cu infracționalitatea stradală: amenzi de aproape 18.000 de lei într-o zi în Timiș

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Poliţişti de ordine publică, investigații criminale, sisteme de securitate, jandarmi, împreună cu lucrători din cadrul ISU Timiș și ai ITM Timiș, au desfăşurat o acţiune cu efective mărite în Timișoara pentru prevenirea infracționalității stradale, a faptelor cu violență, precum și pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov2.

Polițiștii au legitimat 106 persoane, verificat 39 de societăți comerciale și controlat 37 de autoturisme.

Astfel, au fost aplicate 60 de amenzi, în valoare totală de 17.707 lei, dintre care 28 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, în valoare de 9.500 de lei. De asemenea, 10 sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea unor norme la regimul rutier, în valoare de 2.167 de lei, și 19 sancţiuni pentru nepurtarea măștii sanitare în spațiile închise, în valoare de 5.000 de lei. Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul rutier și s-a intervenit la 14 apeluri 112.

Polițiștii vor acționa în continuare în vederea prevenirii răspândirii infecției cu noul coronavirus şi asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *