Lupta politica se incinge in Sannicolau Mare

Lupta politica se incinge in Sannicolau Mare

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Lupta politică se încinge în Sânnicolau Mare, acolo unde a intrat în cursă Manuel Farca, cea mai mare amenințare a actualului primar.

Fost viceprimar, Manu Farca (Pro România), cunoaște îndeaproape problemele cu care se confruntă comunitatea și vine pentru soluționarea lor cu un program și o strategie bine pusă la punct.

Acesta ne-a enumerat câteva dintre proiectele lui. “Alături de echipa mea am identificat câteva puncte cheie fără de care Sânnicolau Mare nu se poate dezvolta. Vedeți și dumneavoastră stadiul în care orașul a rămas. Trebuie să atragem investitori, să construim locuințe pentru tineri, să creăm condiții de care copiii noștri să fie atrași să rămână în oraș și să nu plece în străinătate, așa cum mulți o fac. Am mai spus-o și o repet. Până acum actuala conducere se laudă mereu că ne comparam cu localități din străinătate. Atunci de ce ne pleacă tinerii? Că le este la fel de bine ca afară? O altă prioritate este atragerea de fonduri europene. Vreau ca asta să nu fie doar o promisiune în an electoral, așa cum am fost obișnuiți. Interacționez zi de zi cu oamenii și văd cât de mult își doresc să aibă un ștrand. De ani de zile administrația ne tot promite un ștrand modern, dar până acum primarul n-a reușit decât <performanța> de a le demola și pe cele existente. Îmi doresc un centru pentru copii, unde să se poată desfășura diverse activități extra școlare. Este extrem de necesar ca ei să aibă un loc unde să se poată desfășura. Comunitatea are nevoie mai mult decât ce am auzit până acum: trotuare, flori și pomi“, a spus fostul viceprimar Manuel Farca.